caenfrdees

Noticies

Les Festes d’estiu d’Olivella culminen aquest cap de setmana amb la Festa de Las Colinas

Olivella ja es prepara per acollir una nova edició del Feel Chill el proper 16 de setembre

Olivella culmina les festes d’estiu de les seves urbanitzacions aquest dissabte 26 d’agost amb la Festa Blanca a Las Colinas. A partir de les 18h la Pista Poliesportiva de Las Colinas acollirà animacions infantils, berenar infantil i taller de Zumba. A partir de les 20:30h hi haurà l’assaig i taller infantil de la “Colla Jove Xiquets de Vilafranca” i els timbalers d’Olivella. A les 22h, sopar de germanor i a les 23h Ball popular a càrrec de la banda Veneno en la piel. A més, entre totes aquelles persones que vesteixin de blanc es sortejaran premis.

Així mateix, les festes de la urbanització Mas Mestre que s’havien de celebrar el passat dissabte 19 d’agost van quedar suspeses a causa dels atemptats ocorreguts a Barcelona i Cambrils el passat 17 d’agost. L’Ajuntament d’Olivella va sumar-se als tres dies de dol oficials decretats pel Govern de la Generalitat i d’acord amb converses mantingudes amb l’associació de veïns de Mas Mestre, es va acordar suspendre les festes en senyal de suport a les víctimes i les seves famílies, i cercar una data durant el mes de setembre per a poder celebrar les festes de la urbanització.

D’altra banda, el proper 16 de setembre tornarà una nova edició del “Feel Chill – family chill out experience” al casc antic del poble d’Olivella. Envoltats de natura s’impartiran classes de diferents tècniques del benestar com el ioga, la risoteràpia, el moviment conscient, ioga per a nens… acompanyats de la família. I tot això acompanyat de música chill–out, concerts, un Art market i una zona de restauració.

Log in