caenfrdees

Noticies

L’Ajuntament d’Olivella realitza actuacions de millora a la via pública

Alguns dels treballs consisteixen en la reparació i millora de mobiliari urbà, desbrossament de parcs i zones de pas i millores en la seguretat.

L’Ajuntament d’Olivella ha realitzat al llarg dels últims mesos està realitzant diferents actuacions a la via pública per tal de reparar el mobiliari urbà i realitzar tasques de neteja de solars, obres de millora i instal·lació de mesures de seguretat en alguns punts del municipi.

Entre les feines que s’estan realitzant destaquen, la posta a punt de parcs infantils, arreglant desperfectes i pintant tot el mobiliari de joc i els bancs, la neteja i desbrossament dels parcs i zones de pas i neteja de zones d’arbrat, neteja d’embornals per evitar inundacions en cas de pluges i la col·locació de mesures de seguretat, com la instal·lació d’una barana al carrer Pirineu cantonada amb Serra del Cardó i de miralls en algunes cruïlles amb poca visibilitat.

A més, s’ha portat a terme una primera fase dels treballs de millora del Casc Antic, arreglant la pavimentació de la Plaça Major i que es reprendran al mes de setembre.

Així mateix, també s’estan duent a terme treballs de reparació, adequació i millora a  l’Escola El Morsell abans de l’inici del curs escolar.

Log in