caenfrdees

Noticies

5 persones d’Olivella participen al Programa Treball i Formació

El passat 27 de desembre es va iniciar el programa “Treball i Formació” en el que participaran dos auxiliars de la llar i tres peons de brigada, amb l’objectiu de millorar la qualificació professional de les persones en situació d’atur, mitjançant l’experiència laboral derivada del contracte de treball subvencionat i la formació professionalitzadora. El servei de les auxiliars de la llar arribarà a 25 usuaris.

El programa va adreçat a persones beneficiaries de la línia PANP (adreçat a persones en situació d’atur no perceptores de prestacions o subsidi per desocupació i preferentment més grans de 45 anys); beneficiaris de la línia PRMI (adreçat a persones en situació d’atur beneficiàries de la renda mínima d’inserció); persones beneficiaries de la línia DONA (adreçat a dones en situació d’atur); i de la línia COOR (adreçat a accions de coordinació i suport tècnic).

Així doncs, l’Ajuntament d’Olivella, gràcies al conveni signat amb el Consell Comarcal del Garraf ha inclòs en el programa als següents perfils professionals:

LLOCS DE TREBALL

LÍNIA

DURADA CONTRACTE

PERSONES CONTRACTES

Auxiliar de la Llar

Jornada: 100% (inclosa acció formativa 120h)

PANP

6 mesos

2

Peó

Jornada: 100% (inclosa acció formativa 12 h)

DONA

12 mesos

1

Peó

Jornada: 100% (inclosa acció formativa 120h)

PRMI

6 mesos

2

Log in