caenfrdees

Noticies

Olivella acollirà sessions de suport psicològic per a persones cuidadores no professionals

El divendres de la setmana que ve, 19 d’octubre, el Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua (GSAM), un espai de relació, de suport psicològic i d’intercanvi d’experiències i ajuda mútua entre persones cuidadores no professionals, es trobarà per primer cop a l’edifici de la Crivillera de 10 a 11.40 hores.

Els objectius del grup són evitar la sobrecàrrega emocional i física de la cura, conèixer altres persones cuidadores, evitar la soledat i disminuir l’estrès. En total, es duran a terme 9 sessions d’una hora i mitja cadascuna, que estaran conduïdes per un psicòleg. La resta de sessions tindran lloc els dies 2, 9, 16, 23 i 30 de novembre, i 7, 14 i 21 de desembre.

Les persones que hi participin s’han de comprometre a voler compartir la seva experiència de cuidadora amb les altres persones que es troben en la mateixa situació que ella. Així com a assistir a la majoria de sessions. Per a més informació, cal contactar amb els Serveis Socials de l’Ajuntament presencialment (edifici la Crivillera) o per telèfon (93 896 80 00).

L’activitat està organitzada i impulsada per l’Ajuntament d’Olivella, juntament amb la Diputació de Barcelona. Hi dona suport la Fundació per a l’Atenció de Persones Dependents.

Log in