caenfrdees

Noticies

L’ Ajuntament impulsa un març ple d’activitats sota l’aixopluc de La Carpa, que arrencarà amb la celebració de Carnaval

El proper mes de març Olivella acollirà tres caps de setmana d’activitats culturals, esportives i de promoció econòmica sota el paraigües de La Carpa. Divendres 8 i dissabte 9 tindrà lloc el Carnaval, el cap de setmana següent se celebrarà la diada dels agents municipals, el dia d’Andalusia i les diades de la Joventut i la Gent Gran. I per acabar, el cap de setmana del 23 i el 24 de març, La Carpa acollirà la fira d’entitats d’Olivella i la Jornada de Reconeixements Esportius, que seran el colofó dels actes.  

El Carnaval infantil, que se celebrarà divendres 8 de març a la tarda, arrencarà amb una xocolatada popular a les 17h. El dissabte 9 serà el dia de la rua, amb el tradicional pregó del Rei Carnestoltes i el ball i concurs de disfresses. Les inscripcions al concurs es podran efectuar el mateix dissabte 9 a les 18.30h., tot just abans de la rua. El diumenge dia 10, per tancar el cap de setmana més transgressor de l’any, està previst un espectacle encara per determinar.

El cap de setmana següent, divendres 15 se celebrarà la diada dels agents municipals. El dia d’Andalusia tindrà lloc el dissabte 16 de 12 a 18h. Hi haurà espai per a diferents actuacions, el coro rociero, la missa i la degustació de cocido, actes organitzats per l’Associació Rociera d’Olivella. El mateix dissabte 16 està previst organitzar la Jornada de la Joventut, amb activitats lúdiques per a joves d’entre 11 i 15 anys a la tarda i l’Olivella’s Mountain Festival 2 a la nit. El diumenge 17 de març, durant la Diada de la Gent Gran es farà un gran dinar de germanor i un ball popular que s’allargarà tota la tarda.

Finalment, el dissabte 23 i 24 de març, La Carpa acollirà la fira d’entitats d’Olivella, que tindrà lloc el dissabte a la tarda i el diumenge al matí i que té l’objectiu de recollir una mostra de les activitats que fan les entitats culturals i esportives del municipi. A l’escenari de La Carpa es podrà gaudir de les actuacions de diferents grups esportius, musicals i dansaires del poble. El mateix dissabte 23 a la tarda tindrà lloc la Jornada de Reconeixements Esportius, que busca reconèixer els esportistes més destacats del municipi.

L’Ajuntament prepara un seguit d’activitats per impulsar, cohesionar i donar a conèixer el teixit cultural i esportiu del municipi. Durant les properes setmanes, us informarem detalladament del contingut de cadascuna de les jornades.

Log in