Olivella acollirà un nou curs per trobar feina al Nadal

Dilluns, 5 de novembre de 2018

Olivella acollirà el curs "Com trobar feina al Nadal" el proper divendres 16 de novembre de 9:15h. a 13:15h. a la Sala Polivalent de la Crivellera. La formació, de caràcter gratuïta, està dirigida a persones que estan buscant feina i volen tenir més recursos de cara a la campanya de Nadal, tot i que també pot servir per a la recerca de feina en general. Els interessats poden inscriure’s a través del correu electrònic oficinaocupacio@olivella.cat, trucant per telèfon a l’Ajuntament al 93 896 80 00 (demanar per Larissa) o presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà a La Crivillera (c/ Aquari s/n).

La sessió està a càrrec d'una consultora de la Diputació de Barcelona i s’emmarca en un seguit d’activitats de serveis locals d’ocupació, persones i empreses. L’Ajuntament d’Olivella forma part dels diferents programes d’inserció d’ocupació del Consell Comarcal del Garraf per oferir suport ocupacional, entre ells el 30 Plus i el Suma’t.

Amb la voluntat d’impulsar la ocupació, l’Ajuntament també ha impulsat un pla propi per promoure l’ocupació de persones amb risc d’exclusió social i ha signat un acord amb l’empresa ‘Formació i treball’ pel qual ha contractat sis persones del municipi per treballar en tasques de neteja i manteniment de la via pública.

Darrera actualització: 6.10.2020 | 16:52