Bases del concurs de disfresses 2018

Dimecres, 17 de gener de 2018

1. DATES, LLOC I HORARI

Aquest concurs es desenvoluparà en el marc de la Festa de Carnaval, que tindrà lloc al municipi d’Olivella el dissabte 17 de febrer, a partir de les 19h, a la Carpa de Carnaval, al pàrquing de la zona comercial de Mas Milà.

DISSABTE 17 DE FEBRER

18:30:00h. INSCRIPCIONS AL CONCURS DE DISFRESSES

19:00h. RUA DE CARNAVAL

Tot seguit:

PREGÓ DEL REI CARNESTOLTES

BALL I CONCURS DE DISFRESSES

2. CATEGORIES

  • Categoria de Carrossa: implica portar un vehicle tipus camió / plataforma / remolc amb motor, música i il·luminació i amb un mínim de 20 persones. El vehicle tractor de les carrosses ha de tenir l’assegurança vigent i la ITV passada. Les 8 primeres carrosses inscrites rebran una subvenció atorgada per l’Ajuntament d’Olivella de 80€.

Les carrosses  que vulguin participar al concurs i optar a la subvenció hauran de formalitzar la seva inscripció trucant al telèfon de les oficines 93 896 84 99 dins dels horaris d’oficina (dilluns a divendres de 9:15 a 14:15) fins el 9 de febrer a les 14:15h

  • La Resta de Categories (Comparses, parelles, individuals) es podran inscriure  a la Carpa del Carnaval d’Olivella, el mateix dia 17 de febrer, a les 19:00h.

3. PREMIS

1. PREMI A LA MILLOR DISFRESSA INDIVIDUAL: Trofeu + ampolla de cava

2. PREMI A LA MILLOR DISFRESSA PER PARELLA: Trofeu + ampolla de cava

3. PREMI A LA COMPARSA MÉS ORIGINAL: Trofeu + Espatlla de Pernil + Ampolles de Cava

4. PREMI A LA COMPARSA MÉS BEN EL·LABORADA: Trofeu + Espatlla de Pernil + Ampolles de Cava

5. PREMI A LA COMPARSA MÉS SIMPÀTICA: Trofeu + Espatlla de Pernil + Ampolles de Cava

6. PREMI ESPECIAL REI CARNESTOLTES: Trofeu + Espatlla de Pernil + Ampolles de Cava

(Aquest últim premi es donarà, a la comparsa del municipi que serà l’encarregada de  portar al Rei Carnestoltes el proper any. Pot ser acumulatiu amb altres premis. Aquest premi no podrà ser per la comparsa que el va guanyar l'any anterior)

4. IDENTIFICACIÓ DELS PARTICIPANTS

Tots els participants que s’inscriguin en aquest concurs, indistintament de la categoria en què ho facin, hauran de recollir un número identificatiu, a l'entrada de la carpa, fins a 15 minuts abans de l’inici de la rua.

Qualsevol participant que no vagi degudament identificat amb el distintiu en un lloc visible, no podrà ser reconegut pels membres del jurat i, conseqüentment, no podrà ser valorat i quedarà desqualificat del concurs.

Les comparses hauran de portar un USB amb la música de la coreografia que tinguin preparada per fer l'actuació dins la carpa.

5. JURAT

El Jurat estarà format per 5 persones que puntuaran les disfresses seguint criteris definits per l’organització: nombre de participants, originalitat, simpatia, animació  i elaboració, així com definir quina serà la premiada que s’encarregarà l’any proper de portar al Rei Carnestoltes, que pot ser acumulatiu amb els altres premis, sempre i quan sigui del municipi.

6. DISPOSICIONS FINALS

 La participació en aquest concurs implica la total acceptació d’aquestes bases.

Darrera actualització: 6.10.2020 | 16:52