Obertes les inscripcions per al concurs de disfresses del Carnaval 2024

Dimecres, 7 de febrer de 2024

Com és tradició, a Olivella celebrem el Carnaval amb La Carpa i el concurs de disfresses. A continuació, podeu veure les bases del concurs, obert fins al 14 de febrer a les 12 hores.

DATES, LLOC I HORARI

El concurs es desenvoluparà en el marc del Carnaval d’Olivella, el 17 de febrer de 2024 en el marc de la Rua de Carnaval. L’inici de la rua està prevista a les 19.00 hores. Els participants han de ser presents en tot el recorregut marcat i assistir en el moment del recompte de vots, que tindrà lloc a la Carpa a les 22.00 hores.

PROGRAMA D’ACTES DEL DISSABTE 17 DE FEBRER

19:00 h RUA DE CARNAVAL

20:30 h SESSIÓ DE DISCJÒQUEI

22:00 h PRESENTACIÓ DELS RESULTATS DE LA VOTACIÓ

22:30 h BALL DE CARNAVAL AMB EL GRUP DE VERSIONS KINTUS + Dj’s

CATEGORIES

  • Carrossa: Implica portar un vehicle tipus camió, plataforma, remolc amb motor, amb música i il·luminació i amb un mínim de 15 persones. El vehicle tractor de les carrosses ha de tenir l’assegurança vigent, la ITV passada i portar un extintor a l’abast.
  • Comparsa: Han de ser un mínim de 10 participants disfressats que fan el recorregut a peu, en grup però sense carrossa.
  • Millor disfressa individual o familiar: Es pot participar tant individualment com en grup familiar (pares i fills, per exemple) amb un màxim de quatre integrants.
  • Millor disfressa col·lectiva: Hi opten totes les colles amb un mínim de 5 persones, independentment que ho facin en una carrossa o una comparsa.

VOTACIÓ

Les votacions seran populars i simultànies a través del mòbil i una aplicació d’ús fàcil i directe. Es facilitarà l’accés a través d’un codi QR o amb l’ajuda d’informadors/dinamitzadors. El resultat de les votacions es farà a la Carpa al voltant de les 22.00 hores. En cas d’empat s’obrirà una segona volta de votacions amb les colles implicades.

IDENTIFICACIÓ DELS PARTICIPANTS

En el moment de la sortida de la Rua s’identificarà els participants amb una fotografia, sigui colla, grup o individual. Les coreografies, interpretacions i actuacions de les colles durant la Rua seran un motiu més per assolir més vots.

ELS PREMIS

Totes les colles participants en la categoria de carrossa i comparsa tindran un premi directe de:

  • Carrossa (15 persones/vehicle): 110 €
  • Comparsa (10 persones/a peu): 60 €

El reconeixement final dels guanyadors es farà amb una banda que acreditarà els resultats de l’edició.

INSCRIPCIONS

Les carrosses i comparses que vulguin participar en el concurs hauran de formalitzar la seva inscripció enviant un correu a cultura@olivella.cat posant ‘Concurs Carnaval 2024’ a l’assumpte del correu. En el cos caldrà indicar el següent: - Nom de la colla/disfressa - Descripció de si és carrossa, comparsa o grup reduït. - Nombre de participants. El termini d’inscripció acaba el dimecres 14 de febrer a les 12.00 hores.

DISPOSICIONS FINALS

Durant la Rua de Carnaval només es permet prendre begudes adients per hidratar-se i queda prohibit el consum d’alcohol. La participació en aquest concurs implica l’acceptació total d’aquestes bases.

Darrera actualització: 8.02.2024 | 13:10